Dokumentarfilmer

MRiKina

Nettverk for menneskerettigheter i Kina

                                               - Fokus Falun Gong

Dokumentarfilmer om organhøsting og annet

Medisinsk Folkemord: (2018) 22min, gratis.

Skjult massemord i Kinas organtransplantasjons-industri 

Basert på over ti års forskning avslører denne dokumentarfilmen den virkelige kilden for organene. Se filmen gratis her.

Harvested Alive - 10 Years Investigation (2017) 1t2min, gratis.

"Jeg er lege, og jeg har brukt 30 år på å hjelpe og redde pasienter. Jeg trodde aldri at jeg ville tilbringe 10 år av livet mitt til  og undersøkte hvordan leger dreper uskyldige mennesker.."

Se filmen gratis her (engelsk).

Hard to believe: (2016) 56 min, leies for 42kr.

Det er vanskelig å tro at leger kan drepe for profitt. Det er enda vanskeligere å forstå hvorfor media ikke undersøker dette nærmere. Se den prisbelønnede dokumentaren om hvorfor verden ignorerer Kinas massesalg av menneskelige organer her.

Free China: The courage to believe (2013) 1t1min, leies for 43kr.

Denne prisbelønte filmen forteller den sanne historien om en mor og tidligere medlem av kommunistpartiet, Jennifer Zeng, som sammen med mer enn 70 Millioner kinesere praktiserte meditasjonsmetoden Falun Gong i fred helt til den kinesiske regjeringen begynte å utrydde metoden. Se den her.

Dokumentarfilmer - annet

Transcending Fear: Gao Zhisheng: (2013) 1t16min, gratis.

Født i en grotte, med kun stjernene til å navigere tiden gikk  Gao Zhisheng imot alle odds og ble en verdenskjent advokat. Regjeringen utnevnte han til en av Kinas største advokater, og han ble kalt «Kinas bevissthet». Hans ønske om rettferdighet utfordret det kinesiske regimets maktmisbruk, og han skulle snart angre på sin kamp for frihet. Se filmen gratis her.

In the name of Confucius: (2017)

Dette er den første dokumentarfilmen som avslører den voksende globale kontroversen rundt den kinesiske regjeringens flere milliarder dollar Confucius Institute (CI), et kinesisk språkprogram som knytter seg til over 1600 utenlandske universiteter og skoler over hele verden. Se mer her.

Badass Beauty Queen (2017) 1t5min, gratis.

Da Miss Canada snakket ut om menneskerettighetsbrudd i Kina ble hun nektet å delta i konkurransens finale, og hennes far ble truet på livet. Se filmen gratis på NRK her.